Ännu en gång kör Life hälsobutiker en ”runda upp” kampanj till förmån för Zimlat. Branden som kostade både oro och pengar ur vår utbildningsfond ledde till ett fint initiativ från Life.

Kampanjen har precis startat och fortsätter fram till 3 september. Pengarna kommer gå till att fylla på utbildningsfonden och därmed hjälpa oss säkerställa att våra skolbarn verkligen kommer ända in i mål med sina olika utbildningar. Ett stort TACK till er alla inom Life – ni ger oss trygghet i vårt arbete. Lycka till säger vi och önskar många besök och generösa kunder.

Läs hela inlägget »

Det börjar dra ihop sig – i november hålls den stora tentamen för årskurs åtta på Zimlat Primary School. I år är det femtiotre elever som slutför sitt sista år på ”grundskolan”.  Arton av dessa har fadder från oss och glädjande nog har samtliga redan fått ett okey att antingen läsa vidare på secondary eller genomgå någon yrkesinriktad kurs. Vi önskar alla lycka till de sista månaderna och de som just vi följt under åren är:  Kwekwe Malao, Ali Salim, Richard Mutawali, Austin Odhiambo, Aisha Juma, Elisabeth Jefa, Emanuel Nyale, Ushinid Hussein, Kibibi Charo, Margret och Josephin Justin, Zackaria Hamisi, Jackeline Kazungu, Agneta Nasibu, Kadzu Said, Naomi Kazungu, Joshua Were och Santa Kazungu. Innerligt tack till alla er faddrar som stöttat under åren och även fortsätter att finnas där!

Läs hela inlägget »

Förra året klev Medica Natumin på som ny sponsor. Med stor glädje finns företaget med oss också i år med en generös gåva.
Vi säger tack till hela personalen för att ni finns kvar och för ert fina engagemang – ni betyder mycket!

Läs hela inlägget »